kereta Anda Calar?
tak berkilat?

Tunggu!! Pastikan kereta/motor anda ada masalah seperti ini

Jika seperti dibawah, Anda boleh DIY sendiri dirumah

Izinkan kami bantu anda,

Jimatkan duit poket,

Dgn solusi dari rumah

Kereta anda ada masalah dibawah?

Warna Mati

Warna kereta menjadi pudar akibat sering terdedah kepada cahaya matahari

Warna Kusam

Warna kusam seperti kereta lama, berpunca daripada tompokan debu,kotoran dan kesan air hujan yang dibiarkan lama tanpa di Polish/Basuh

Nak Kekalkan Kereta Berkilat

Kereta semakin hilang kilat walaupun kereta baharu

Calar Kucing

Calar terkena ranting pokok, calar kuku, calar kucing, calar tergesel basikal anak

Calar Bergesel

Kesan tinggalan cat akibat bergesel dengan kereta, pagar, kon dan lain lain

Calar Halus

Calar akibat cik meow atau tergesel benda kecil seperti kunci dan batu halus

Lampu Kusam

Kusam  kekuningan dan menyebabkan pencahayaan di waktu malam terganggu

Pasti? Itu masalah kereta anda

Memperkenalkan
✨Polish Master✨

Di Pasaran sejak tahun 2016

tOLONG!! JANGAN PERCAYAKAN KAMI

TAPI PERCAYAKAN PENGGUNA KAMI

Lihat apa kata pengguna kami 

9,780 Reviews
5/5
"Terbaik laa polishmaster.. Kereta berkilat mcm lepas buat coating 3layer. Calar2 kena kuku dkt pemegang pintu hilang terus..👍👍 saya bagi 5🌟".
Nazzirul
Shah Alam
"Dah try, senang jee.. Sapu pakai kain dia bg tu mmg terus hilang calar. Tq 🥰"
Farahin
Batu Pahat

All – in – One. Semua selesai dalam 1 botol sahaja

✨Kelebihan Polish Master✨

Kilatkan Kereta

Kereta baru atau lama anda terpaksa kembali berkilat selama 4-6 bulan walaupun dibasuh! 

**TIDAK BOLEH DIGUNAKAN JIKA CLEAR COAT DAH ROSAK & PECAH2

Hilangkan Calar Halus dan Tergesel

Kesan calar hilang serta merta dengan lap-lap sahaja. Tak sampai 5 minit! 

**TIDAK BOLEH DIGUNAKAN JIKA CALAR DALAM DAN CAT TERKOPEK

Kilatkan Lampu

Headlamp kembali berkilat dan selamat untuk pemanduan malam

Masih ragu-ragu?

HAMPIR SEMUA MENGAKU SENDIRI PUAS HATI SELEPAS GUNA

Mira Ary
Kuala Lumpur
Read More
tbaik!!! sy guna mmg hilang calar.. puas hati... tQ recomend kan produk ni 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Are Dam
Ampang
Read More
Sy bli on line.. Sy igt kereta nk kena cat...nasib hilang kesan bos
Tammy Lew
Kuala Lumpur
Read More
Yes, this car polish is very good....👍 👍 👍
Previous
Next
Hanim Shahanim
Shah Alam
Read More
da try .. memang best.. senang jee..sapu pakai kain dia bg tu je ilang calar kat kete i ❤️❤️❤️
Mieda Ida
Ipoh
Read More
Mmg menjadi polish ni, sy dah guna
Wan Amin
Kedah
Read More
Bos sy dah try. Alhamdulillah...Ok sgt bos.. Hilang..Puas haty..Cuma tinggal sikit2 je..Kalau open utk penjual ke, sy nak!
Previous
Next

Trusted ke?

Telah lebih 40,000 botol terjual sepanjang pelancaran! Dan masih dalam pasaran disebabkan kepercayaan customer kami sebelum ini.

Postage? Tak perlu risau, kami bayarkan!👇

✅ Pastikan anda buat bayaran semasa checkout utk dapatkan FREE POS

Kami berikan juga kain anti-calar secara PERCUMA!👇

Dan anda berpeluang
BELI & MENANG! 👇

Pilih pakej anda dan ORDER SEKARANG sebelum terlambat!

Jam
Minit
Saat

*BELI SEKARANG, HARGA SPECIAL UNTUK ANDA AKAN NAIK SELEPAS INI

PAKEJ SUPER, Kami cadangkan khas kepada yang ingin Kilatkan sebiji body kereta dan hilangkan calar sekaligus. Sangat berbaloi dan ramai mengaku puas hati ambil PAKEJ SUPER

RM180

RM89

Jimat RM115

3x Polish Master

Free 3x Kain Anti-Calar

Free Postage

(Total 3 Botol + 3 Kain)

RM118

RM79

Jimat RM39

2x Polish Master

Free Kain Anti-Calar

Free Postage

(Total 2 Botol + Kain)

RM59

1x Polish Master

Free Postage

Soalan Lazim Dari Customer

Masih ragu-ragu untuk dapatkan PolishMaster? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Yes betul. Kesan calar akan hilang buat selamanya walaupun dibasuh

Tempoh berkilat adalah 4 ke 6 bulan. Kereta akan kekal berkilat walaupun dibasuh berkali kali

Untuk kereta viva, kancil hanya 1 botol diperlukan 

*jika penggunaan cermat. suggested 2 botol

Untuk Sedan, MPV (alza, wish, unser) & SUV (harrier, rush, kembara) perlukan 2 botol

Simpan polish di suhu bilik dan elakkan dari panas untuk tempoh ketahanan yg lebih lama

Jika order sebelum jam 2 petang HQ akan terus buat postage pada hari yg sama. Biasanya 1-3 hari dah sampai didepan pintu rumah anda

Untuk semak status parcel anda, klik sini: https://www.ninjavan.co/en-my/tracking

Hadiah-hadiah tersebut bergantung kepada stok semasa. Tapi kami pasti tidak akan biarkan parcel anda kosong tanpa hadiah & freegift!


PolishMaster Resources Sdn Bhd (1282292-A)
67-1 Jalan Wangsa Delima 5, Seksyen 5, Wangsamaju, 53000 Wangsamaju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
NO.PHONE : 01120672915


DISCLAIMER : FACEBOOK™️ OR FB IS A REGISTERED TRADEMARK OF FACEBOOK.COM. THIS SITE IS NOT AFFILIATED WITH FACEBOOK.COM IN ANY WAY, NOR DOES THEY SPONSOR OR APPROVE ANY OF PRODUCTS. ALL TRADEMARKS MENTIONED HERE ARE COPYRIGHTED BY THEIR RESPECTIVE OWNERS